It girl: Scene Girls. Hår. Mode.

De heter Scene Girls & tillhör en samtida subkultur från slutet av 2000-talet. Deras motto är att

”Krymp inte ihop, försök inte att inte synas.

Make a scene”.

Även om dessa djärva och unga själar är väldigt unga, de flesta är bara i tonåren, så har de påverkat bland annat mig, att våga sticka ut. De klipper själv radikalt håret, en slinga hit, dit…andra kortare och dit, hit. De håller ingen koll på vad de gör – det är konsten att lita på att håret blir konstnärligt när saxen är nedsatt. Sen tuperar de håret..de tuperar och tuperar..spray..spray..strong spray. Det bara osar av spraydoft. Sen sätter de i en massa (färggranna) hårförlängningsklipps. Klär sig i de starkaste färgerna det finns ute på marknaden och en rosett eller flera i håret. Dagens inspiration är från Scene Girls.  Make a scene. Don´t let a bitch bring you down today. Be beautiful and confident. Believe in yourself. Flirt and have fun with who you are  ❤

 
Scene Girl Blond
scene_queen_make_up

Scene Girl blå

8163372652_052ccb50f1
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s