Hänt i en limo i Denver Downtown

Hänt i en limousine runt Denver Downtown. 1999

”Det var där jag visste att jag var en diva som skulle leva ett liv i lyx och glamour.”

Jag minns natten som igår. Och jag vill uppleva den atmosfären igen, då jag satt i en limousine och körde runt Denver Downtown. Den natten då chauffören bara spelade Tupac i limousinen. När Tupac ”Changes” kom; allt var så perfekt. Jag minns det som igår. Jag var lätt berusad, kände mig kåt och hög.

Allt genomsyrades av

sex,

sexighet.

Det var så sexig atmosfär, sexighet som jag aldrig har upplevt förr. Allt genomsyrades av lyx. Det fanns en bar av körsbärsmarmor som omringade hela limon med konjak, champagne, whiskey och dyra drinkar och nästan alla hånglade med varandra. Vi blev fast av polisen utanför Colorado State Capitol. Vi bara skrattade. Magi magi magi. Vi sjöng med refrängen i Changes ”Come on Come on. That´s just the way it is. Things´ll never be the same. That´s just the way it is. Aww Yeah”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s