Bulgariska kvinnor och Raw food!

SONY DSC

Jag har ett promenadband och jag brukar gå en 40 minuters promenad direkt jag stiger upp på morgonen. Sen har jag datorn på en hög barstol så jag kan se på musikvideor med sexiga brudar. Det är ett drogrus som pumpar mig direkt på morgonen då jag kör mitt pass.

Bäst tycker jag om att se på

Bulgariska brudar.

De är heta!

Bra musik! Till julklapp fick jag rawprodukter av min syster. Hon sa att de är så effektiva att de går rakt in i blodet. Svarta Chia frön, Chlorella pulver, Spirulina algerpulver, ekologisk vetegräspulver och Sproutein protein pulver. En kick av Bulgariska kvinnor och rawfood!! Kan man börja dagen bättre?

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s