Teknik. Tid och möjligheter.

Nyklippt och fått många blickar på stan.

Take away chailatte

och jag är igång med ett nytt filmprojekt. Köpt två nya filmediteringsprogram och är i himlen! Vi ska inte prata om mina projekt och passioner. Jag arbetar hemma i en lägenhet full av teknik, tid och möjligheter. Man kan vara avis på mig, men det krävs stor discipin att rota så många arbeten jag har själv har utvalt. Stor disciplin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s