It girl – It färger

En it färg är den färgen som gör att hela du lyser. Den gör dig till en Diva. Den gör att andra vänder sig om när de går förbi dig. Den är både trollbindande och farlig.

En varm hudton har en nyans som går mot gult/orange. Venerna på handledens insida går mot grönt. Du blir lätt brun i solen och sällan solbränd. Du passar i varma färger.
En kall hudton har en nyans som går mot blått/rött. Venerna på handledens insida går mot blått. Du blir inte lätt brun i solen och du bränner dig lätt. Du passar i kalla färger.

Jag passade bäst i silver när jag hade mörkbrunt hår. Nu har jag haft rött hår i nästan 10 år och mycket har förändrats. Accessoarer, smink och kläder är nu kodade efter färg och tre ord:

”chic”, ”high fashion” och ”elektrisk”.

Jag har hittat mina it färger och har tillägnat mitt liv till just de färgerna. Mina it färger är balanserade och utvalda efter mitt röda hår. Lär dig färgernas betydelse, dina egna färger som trollbinder. Lär dig vilka färger som passar till din hårfärg, din hudton. Passar du i silver eller guld?

Detta är mina It färger:

Svart. Electricblue. Grön. Turkos. Beige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s