Jag är tillbaka.

Jag är tillbaka efter tafatta försök genom åren och en lång paus nu i år. Jag kan bara förklara mitt beteende som försök och misstag. Jag har haft svårt att hitta min röst här på Zora Diva. En gång hade jag provokativa videor och nu byts det till en ljusare stil, The it girl. De som inte vet vad en it girl är – klicka på om mig, och läs min version av henne. Jag ska försöka blogga regelbundet, men vet inte hur ofta ännu. Ville bara skriva och berätta och kanske själv få klarhet, hösten 2018, om hur jag vill fortsätta.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s