Min lockiga resa …

Jag har haft svårt att acceptera mitt självlockiga hår. Folk har sagt åt mig att jag är mera ”mig själv” med mina lockar. Att jag måste acceptera dem, börja gilla dem. För en månad sen började jag min ”lockiga resa”.

Att ha en look som kanske ger en ”edge” till din personlighet är alltid bra … men att förneka den du verkligen är kan förstöra din självbild i det långa loppet. Jag kände makt med mitt raka hår, tyckte att folk inte tar mig på allvar med lockigt. Jag antog ett alterego med mitt raka hår, men med lockigt hår känner jag mig busig och mer mig själv.

Så här såg jag ut för 15 år sen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s