Transformationen

Jag började se hur allt hänger ihop. Börjar du ta en sån här resa på allvar så kommer du att genomgå en transformation. Just nu handlar det om din egen signaturlook och odlar du den så ger den dig respekt, klass, beundran, inspiration och integritet. Minimalism gör att du börjar se vem du är och vad du inte behöver. Jag kan inte betona tillräckligt vilken känsla av makt och välbefinnande man får av att inte lockas av att köpa trendkläder, onödiga prylar och ha svårt att veta vad man ska ha på sig på morgonen.

Frihet får man när man har organiserat precis hela sitt liv. Tro mig. Jag må ha just börjat denna resa men jag har redan börjat tro på den vägen; En It girl är inte bara en manmaget men också en magnet för välbefinnande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s