Att stråla som kvinna – varför vi tar selfies.

Efter min psykos gick jag upp i vikt, kedjerökte, var i destruktiva förhållanden och brottades med inre demoner. Jag hade en tavla av en vacker rödhårig tjej på väggen i mitt rum, som jag alltid såg på. Jag lovade mig själv att klippa håret och färga det rött när jag hade genomgått min egen transformation,

ett inre och yttre arbete.

Dagen kom och det var ingen tvekan om att jag var värd det. Jag strålade. Alla frissorna kom till spegeln och tittade på mig – Wow! Sa de. Jag vet at det inte var frisyren – det var jag som strålade.

Det heter ”män behöver sex”, ”kvinnor behöver uppmärksamhet.” Jo, vi älskar att skämma bort oss själva och ta en selfie och välja ut en som strålar. Vi är blommor som blommar i årstider. Oavsett om du är en nattblomman Jasmin eller en solblomma så tar positiv uppmärksamhet hand om dig med rik mylla och vatten. Och det är inget fel med det. Jag uppmuntrar dig att sluta tänka att kvinnor som tar selfies är

”attention whores”

och istället tänka att hennes feminina energi är djupt vibrerande och attraherar och blommar under uppmärksamhet. Hälsosam uppmärksamhet är djupt närande för det feminina. Ta en selfie idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s