Varför It girl? Min resa.

Varför it girl? Jag var 22 år. Jag var på toppen. Jag hade långt brunt hår, vältränad och kom just från en broadway style musikal världsturnering. Jag studerade media och jag fick kontakter som skulle hjälpa mig ute bland vargarna. Men så hände det som inte borde hända en ung kvinna; jag fick psykos. Jag förlorade allt! I många år studerade jag it kvinnorna; de som tycktes ha allt. Organiserat liv, minimalist, high end outfits, hälsosam livsstil och raw food. Detta är en film där man kan se att det har varit en skittungt resa – en personlig resa som fortsätter nu …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s