Dagbok: skränig kråkfågel

Jag sätter ena handen innanför trosorna, just vid venusberget, för det är där det feminina chakrat finns. Jag styrs av det maskulina. Det betyder att jag stjäl kraft av det feminina chakrat och använder det till det maskulina. Sen är jag helt slut, pipig röst, ja, skränig och stel som en pinne. Jag vet vad jag pratar om. Jag är 50% feminin och 50% maskulin. Därför är jag attraherad av kvinnor också, både feminina och maskulina. Maskulin energi är producerande – det är just det mitt yrke går ut på – att ge ge ge, resultatorienterad. Medan feminin energi är kreativ och receptiv. I dag har jag försökt komma tillbaka till det feminina. Jag har arbetat mycket på boken på sista tiden. Jag är i slutskedet. Har just printat ut de 321 sidorna i min bok och de ligger utspridda på golvet. Jag ska ge dem åt

någon som förstår sig på vad som har pågått i mitt huvud

med boken i många år nu. Ska bli intressant med hennes åsikter! Min it girl resa har nästan blivit mer en resa av transformation. Hur jag kommer att klara mig är oklart. Men jävlar vad resan kommer att vara spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s