Förlåt.

Jag måste säga förlåt. Jag har bloggat om mitt lockiga hår. Tyvärr så fann jag inte mig själv genom att ha mitt självlockiga hår, tvärtom. Jag har varit med om så mycket i livet, upplevt så mycket, både positivt och negativt. Jag har en edge. En klippa, en brant i själen. Så jag klippte håret och har nu en fräck bob. Ena sidan är kortare än den andra. Jag vill dock säga att man ska låta själen bestämma, ingen annan kan bestämma hurdan frisyr du ska ha! Många sa till mig att lockarna är så fina. Ja ja ja. Men jag är ingen prinsessa på ärten 🙂 Lycka till Ni som funderar på att byta frisyr! Just do it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s