Inte blicka tillbaka!

Jag träffade en kille på en pub för ett par veckor sedan. Han krossade mitt självförtroende totalt. Allt vad jag sa skulle slås upp till någon brud han kände i Rhodos som var cyperpunkare och poserade i färgranna outfits med örnar och andra fåglar. Vad än jag sa, berättade om mitt liv, skulle jämföras med detta ytliga, perfekta sociala media. Jag var helt tom i själen när jag kom hem. För det första så hade han personligen äcklat mig. Hans ego byggde sig på lösa kontakter han hade för att imponera på tjejer. Så det är avklarat: killen led att jättesvår självkänsla. Annars skulle han inte ha suttit och skrytit om sina fakevänner. Men jag var också tom i själen för jag själv var nära att gå den vägen – den ytliga. Efter träffen med honom slutade jag med It girl serien. Jag tyckte det var ingen vits. Jag red visst på trenderna – inte på min unikhet. Så vi får väl se vart detta leder nu … men jag har hopp …

Min själ är fri!

Min själ är provokativ!

Min själ lever!

Min själ är för cool för att sättas i en kategori! Med andra ord … jag tänker göra bloggen unik! Jag tänker vara mig själv, inte blicka på andra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s