Vem är du verkligen?

Jag hade förlorat mig själv. Jag började gå in i mig själv, men jag visste fortfarande inte vem jag var. Vad jag tycker om! Vilken stil jag passar i och Älskar. Vem jag är född att vara. Jag har börjat gräva, ta personlighetstest, lyssna på den afrikanska musiken jag hörde på när jag reste genom Alaska, vara pinterest-tokig, pinna, pinna, pinna allt det som mina sinnen och mitt hjärta pulserar för. Och jag har funnit massor. Hur vi blir lurade att se ut på ett visst sätt, tänka på ett visst sätt – när vi är designade att vara unika. Det här är himla roligt. Få se vart resan tar mig nu …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s