Svartvita drömmar

Sommaren har varit ett uppvaknande. Jag mår bättre än jag gjort på många år. Tränar till att bli en showgirl på 2½ år, vilket är helt möjligt. Dricker gröna spirulina och spenat smoothies, tränar armpositioner framför en stor spegel jag har köpt från Ikea och stretchar (lite för manisk) mycket. Jag vill bli en förebild för 30-60-åringar, att det är möjligt att bryta alla normer och transformera sig till något bara 20-åringar skulle ha förkörsrätt till. Hah, säger jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s