Andra pris i Solveig von Schoultz tävlingen 2019

Jag har fått andra pris i Solveig von Schoultz tävlingen 2019. Jag var nog i chocktillstånd när jag fick beskedet! Novellen jag skrev var så lätt att skriva. Kanske för att ämnet stod mig så nära – det arktiska, poesi och ett psykologisk porträtt av en 58-årig kvinna som saknar showlivet. Nu är det bara att jobba på boken och slutföra den. Större självförtroende har jag fått efter detta.

Bilden är exakt 10 år gammal. Damn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s