Allt är lugnt igen

Stressen har lagt sig … många gamla vänner hörde av sig de här dagarna efter prisutdelningen. Min syster har varit min största glädje. Hon är bibliotikarie och har sett till att novellhäftet med min novell kommit till det ena och det andra biblioteket. Hon undrar om det flödat champagne – nej … kanske nån dag nästa vecka, ska ut med min bästa vän Magnus då. Nu ska jag snart se på Big Brother. Min pojkvän är i Frankrike på jobbresa.

2 reaktioner på ”Allt är lugnt igen

  1. Grattis Cecilia. När jag läste nyheten tyckte jag namnet var bekant… Visste att du blir prisbelönt författare en vacker dag 🙂 ♡Hälsningar från Maria (vi var vänner i Vasa i ”ett tidigare liv”)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s