Min ultimata frisyr

Våra ansikten är olika och alla passar bäst i en frisyr som smickrar hela kroppen. Då menar jag inte bara hårfärgen, som kan ”lyfta upp” hela ansiktet. Jag menar form, edge, skarp eller mjuk. Jag har börjat studera detta på Aly Art på youtube. Min frisyr har varierat mellan åren men inte de senaste 10 åren. Nu satsar jag på en mer feminin look, som just nedanför. Jättelång och mjuk pannlugg och lockigt hår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s