Varför inte våga? Ta en chans …

Denna topp köpte jag från Zalando för 2 år sen. Den är så fräck med gult, grönt, rött osv att jag alltid var osäker på om jag vågade, om de var rätt tillfälle att ha på den. Men så testade jag den en gång och bar den med en kort röd kjol … och jag fick 90% mer uppmärksamhet på baren än jag brukar. Det är svårt att go outside the box – men det är värt det! Här är en annan också i gult och kryddiga färger på armvärmare …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s