Min vision: färger

Jag började i ett visst skede tänka på bloggen som ett konstverk. Det visuella blev en viktig nyckel. Jag har satsat på några färger, och bara dem. Det är en risk, det vet jag. I början när jag började köpa kläder i mina ”bloggfärger” så var det spännande och kul. Men visst har jag redan börjat tröttna. Men nu börjar jag se den visuella visionen jag fick för en tid sen. Och det kan bli riktigt bra! Blusen på bilden är ju köpt enkom till bloggen! Så perfektionistisk är jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s