Dokumentera veckan som gått:

1. Två redbull på en pub och köpte en svart blazer.
2. Köpte också en körsbärsslickepinne. Det är min fetisch. I en studie visar det sig att kvinnor är mer attraktiva om de tuggar tuggummi eller suger på en slickepinne. Men det visste vi ju hehe.
3. Nudlar med brieost.
4. Mr. and Mrs. Smith
5. … när Brad tappar vinflaskan … ah, konsten att genomskåda.

Jag kanske inte uppfattar mig som 40 ännu. Men det är min styrka. Jag har faktiskt en fetisch för körsbärsslickepinnar.

Men också korsetter och kvinnor.

Ah.

Jag har bytt klädstil. Jag hade på mig en svart kostymskjorta med vit krage. En kille i min ålder kom fram till mig och började prata med mig på en pub. Han var den enda killen i min ålder på puben. Jag blev så överraskad att jag fällde ut vattenglaset. Jag har alltid blivit uppvaktad av yngre killar. Jag insåg att det kanske inte är så farligt att vara 40. Bad boys är ett tuggat tuggummi man spottar ut. Man vet bättre nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s