Badass Girl

Att vara en badass girl för mig är att ha 100% kontroll över sig själv, sin business, sin kropp, sin hälsa och sitt liv. Så jag tänkte att det är värt ett försök att skissa upp ”henne”.

1. Jag vill ha en walk-in closet. Badass flickor har alla kläder organiserade efter märke, färg och stil. Deras ”it” är ju läderrocken.
2. Jag vill ha en signaturparfym – Fransyskorna är badass och berättar aldrig vad deras signaturparfym heter.
3. Jag vill se Sex and the city igen. Carrie Bradshaw var en badass. Hon älskade skor, var en New York City kolumnist och ”fashionista”, hon festade med värdighet.
4. Jag har alltid diamantstrassörhängen på fest. Jag är ensam om det. En badass girl har alltid ”nåt eget”. Något som ingen annan har.
5. Jag vet att pengar växelspelar med min psykologi. Pengar är energi. Pengar tycker om rörelse. En badass vet att hon är värd det bästa!

Det är sällan jag är ute nu när corona härjar. Så mitt känsloliv har blivit känsligare. Om någon är elak mot mig, en främling, så tar jag grymt illa upp. Jag fattar inte hur de kan? Vilka jävlar, tänker jag. Fastän jag borde vara en badass och fightas med mina inre demoner i stället. Visste ni varför killar faller för bitchar? Det är för att de varierar mellan köld och hetta. Hon är kall på utsidan, i skolan, på festerna, i samhället. Men bland låsta dörrar finner han en jättesnäll och fin liten flicka. Bitchar är snälla flickor som en dag har fått nog av allt bullshit. Bli en badass idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s