Dokumentera veckan som gått:

1. Gick till stan efter en chailatte, men ångrade mig och gick hem med en Hesburger dubbelchoklad-cookie. Kaksmulorna … grääädden …
2. Köpte ett bohempannband i orange på Glitter. Det var ända jag köpte men jag var så lycklig.
3. The 4 Best Habits of Rich People. Brian Tracy (youtube)
4. Provade en ny makeup look (pinup)
5. Har börjat sminka mig och styla håret fint när jag är ensam hemma också. Tycker att det ger mig en speciell kraft och inspiration – att vilja mera i livet, kräva mera av livet, njuta mera i vardagen.

De bästa minnen jag har är när jag har dansat magdans och bara förlorats i den. Det största suget är när jag känner mig farlig. Då kanske jag dansar dirty dance med en röd salsaklänning, eller går som jag skulle vara en skepnad av en femme fatale.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s