Så här hittar du din egen stil med hjälp av ledtrådar!

Lär känna dig själv. Vad lockar dig? Vad dras du till? Om det är en stad du varit till, ett land du vill besöka, din favoritskådespelare. Det kan hända att alla har något gemensamt. Du. Pinna pinna pinna: städer, arkitektur, musikvideor … Ta bilden som exempel!

Vi tycker om mycket. Det är inte meningen vi ska sättas i en box. Men när du vet vad du gillar och vem du är så kan du börja fläta in dem i din egen stil. Men håll ögonen uppe – för inspiration finns överallt! Om någon ger dig en komplimang kan det betyda att du är i ditt rätta element, du har nåt på dig som är DU och att du strålar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s