5 tips: Att skapa ett starkt varumärke

1.Bekräfta att du är ett varumärke. Jag själv har en mycket stark klädstil som jag inte bara byggt upp under åren, men som också är mig till 100%. Man kan inte gå omkring med otvättat hår i hästsvans och inte vill se sig själv som ett varumärke. Vi ser mer på föreläsare som har blekt tänderna och har en naturlig makeup på sig utan att vi är medveten om det. Det är bara att acceptera.
2.Dina kunder och potentiella kunder vill känna personen bakom verksamheten. Låt människor se dig. Jag antar att jag är rätt mystisk när det kommer till mitt privatliv. Men släpper ut glimtar eller bomber nu som då. På en date skulle jag lämna honom/henne abrupt. Bara för att inte låta honom/henne känna mig. Eller åtminstone släcka elden för ett tag.
3.Definiera ditt DU-märke. Bestäm vad du vill bli känd för och vilka saker du vill att folk ska associera med dig och ditt namn. Var dig själv. Låt människor se din unika personlighet. För mig är det just det jag vill bli känd för: unikheten. Kvinnan. Femininiteten. Chili. Det erotiska. Gudinnan. Elden.
4. Tänk på de saker som gör dig unik och vilka egenskaper hos din personlighet dina vänner och familj älskar mest om dig – kan du dela dessa på något sätt med din publik?
5. Ha kul med den här processen för att definiera ditt personliga varumärke.

Min stil är fortfarande: strong, minimal, high end och konstnärlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s