Till mina läsare

Jag har lämnat bloggande för ett tag. Jag älskar att jag har denna tid just nu – en tid av lugn och ro. Jag har ett skapande på gång som kräver tystnad. Inget tvång att sitta och skriva på en blogg. Men jag har lämnat kvar några fotavtryck av mig åt er, rätt många videor. Självklart kommer jag tillbaka. Men de som har följt mig vet att jag har haft svårt att blogga regelbundet. Jag är i en spännande period i mitt liv nu! Men på grund av min sjukdom behöver jag naturen, skrivandet och introspektionen. Kaffet. Brinnande ljus och storytel. Jag återkommer när jag känner för det. Men jag tror inte det blir i vår eller i sommar. Hoppas jag orkar bättre när jag återkommer. Jag växer med bloggen och jag växer med Er.

Kram Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s