Drömbröllop

För det första ska min bröllopsklänning ha ”open back”. För jag tycker om att visa ryggen. Det är sexigt! Det är lite oväntat. Min favoritblus är en svart poloblus med öppen rygg som går ner till svanket. Det är sällan jag har den. Jag antar att den är lite provocerande.

För det andra ska den ha många detaljer …

Och sist. Jag vill vara mig själv, och jag vill ha ett mörkt läppstift som på bilden!!!

Jag älskar mörka läppstift och som brud ska man nog våga lite också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s