Höst

Jag såg ut idag och blev bländad av höstfärgerna. Jag ville springa till en kaffeaffär och köpa kryddkaffe. Läsa en ny bok på engelska … en riktigt mystisk bok och leva livet i höstglittret. Jag har byggt upp illusioner av böcker, poesi, konst, musik och musikvideor, att skriva, att dansa och verkligen inbilla mig att jag är en showgirl igen! Välkommen hösten! Och välkommen illusionerna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s