En lykta i vintermörkret.

Ett år går så fort och nu är vi inne på det nya året. Jag är väldigt välsignad att arbeta hemma och att jag är van vid ensamheten. Covid-19 berör mig, men kanske inte lika mycket psykologiskt som hos andra. Jag älskar tystnaden, skrivandet, filmandet och dansen. Jag har skapat ett space i vardagsrummet där jag kan både dansa och filma. Lite som en film/dansstudio. Ska ta kort när jag hinner. Jag har uppoffrat mycket. Jag har älskat mycket. Därför har jag tid och passion. En lykta i vintermörkret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s