Mode: ”Power” kombinationer!

Alla tester som jag har tagit, för att hitta min ”power-stil”, har lärt mig att inte följa trender. Jag har bestämt mig för att bara klä mig i mina ”power-färger” och i min ”power-stil.” Bra exempel är:

Jag passar inte i strikta kläder, som denna: (med lockigt hår kan man se att frisyren är för vild och kläderna är för strikta.)

Istället blandar jag eld, måne och jord (mina personliga ”power-kombinationer”)

Jag skapar elektricitet när jag har på mig kläder som har samma frekvens som mitt äkta jag.

Det krävs bara en blus som har alla tre av mina ”power kombinationer”: eld (rött) , måne (lite gotisk) och jord (rött, brun och svart) och ett par bruna sammets byxor.

Jag ska ta upp ”power-kombinationer” och hur du hittar din ”power-stil” en annan gång!

Ditt jobb är att förföra med vad jag kallar för ”att klä sig autentiskt.” Du måste hitta dina egna ömma punkter så andra kan se vem du är. Fel ton av läppstift förstör direkt. Att härma andra är en skam. Att inte framhäva det bästa du har är synd. Att låtsas vara någon du inte är gör dig bara obekväm. Hitta dig själv, men glöm inte din stil på vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s