Öva sexighet!

Det är aldrig för sent att bli sedd som sexig. Även om man har varit tafatt och obekväm hela livet. Jag var det i skolan. Men dansen förändrade mig. Att stå på över 130 scener världen över gav mig skyhögt självförtroende! En inblick i en Divas vardag. Gör som mig: öva framför en spegel, i en tom spegelsal, i naturen. Du har Divan i blodet!

Släpp fram din passion.

Jag är en mycket passionerad person. Jag kan mucka gräl i ett förhållande, om det blir för trivialt. Jag älskar röda latinamerikanska salsaklänningar. Jag trivs bäst när jag har eldiga eller mäktiga färger; som svart, oxblod, burgundy, bordeaux, mörkbrunt och rött förstås. Passion ska grävas fram försiktigt. Speciellt om du är äldre. Man kan lätt gå över gränsen och förlora respekt. Passion är något heligt och enkelt. Därför ska vi möta den med en försiktig låga. Passionen får brinna inom stängda dörrar.

Attitude

Attityd är en livsstil. När vi är 30+ är vår attityd vår mascara och rött läppstift. För mig är attityd en kvinna som äger en farlig dragningskraft. Jag har studerat detta fenomen i snart 10 år nu. Och jag vill lära ut de hemligheterna man inte hittar på Youtube eller i Ted talks. Jag har attityd för jag har gått igenom så mycket. Ibland behöver jag inte ens de skyhöga bootsen 😉