Jag är tillbaka!

Jag är tillbaka efter en lång paus. Ny frisyr. Ny look. Nya drömmar. Ny stil i bloggen. Jag har satsat mycket på det visuella. Jag har satsat på röd, vinröd, grön, turkos, gul, orange och brun, för att skapa en speciell stämning i bloggen. Jag har till och med köpt en ny klädstil i de färgerna! Jag har också skapat nya kategorier. Bloggen är även en dagbok. Just nu bloggar jag ca. en gång i månaden. Jag har många projekt på gång och även om jag skulle vilja blogga oftare så hinner jag inte. Men jag har planer att trappa upp i framtiden.

Jag vill skillra mitt liv som det är – excentriskt. Alltifrån Marockanskt myntate med honung, orientaliska scarfar och tribal smycken, diktböcker, darbukarytmer, körsbärsslickepinnar, tuggummi från tuggummiautomaten, rött läppstift, tiramisu, magdansyoga och Babel på svtplay.se tidigt på morgonen. Jag vill vara chilihet. Jag blev mobbad i skolan och mitt liv såg hopplöst ut. Nu bygger jag upp något som skulle kunna kallas för ett imperium. Jag har 4-6 hobbys. Jag tänker satsa på dem. Om ena brister så har jag de andra kvar. Jag tror att jag vill börja blogga igen för att ta en inre och yttre resa med mig själv och läsaren. Jag kan inte lova att jag bloggar ofta just nu. Men jag ska ta itu med bloggen så fort jag kan.

Välkommen!

Chilihet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s